Netwerkevent Zinkinfo Benelux

NETWERKEVENT 2024 ZINKINFO BENELUX

Op donderdag 12 september 2024 organiseert Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen aangeslotenen & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het Terhills Hotel in Maasmechelen. 

Programma

- Presentaties: nog te bepalen

- Foto's

NETWERKEVENT 2023 ZINKINFO BENELUX

Op donderdag 14 september 2023 organiseert Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen aangeslotenen & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het Delta Hotel in Vlaardingen. 

Programma

- Presentaties: Prof. Eric Pirard - "Sustainable availability zinc resources" en Prof.Dr. Jacqueline Cramer - "Bouwakkoord Staal"

Foto's

NETWERKEVENT 2022 ZINKINFO BENELUX

Op donderdag 15 september 2022 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen aangeslotenen & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in Martin's Patershof in Mechelen. 

Programma

- Presentaties: Oliver Herwig en René Branders

- Foto's

NETWERKEVENT 2021 ZINKINFO BENELUX

Op donderdag 23 september 2021 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen aangeslotenen & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in Kasteel Engelenburg in Brummen. 

Programma

- Presentatie: Dimitri Verhoye

- Foto's (©Maité Thijssen)

NETWERKEVENT 2019 ZINKINFO BENELUX

Op vrijdag 13 september 2019 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen aangeslotenen & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in Kasteel Engelenburg in Brummen. 

Programma

- Presentaties: 

- Foto's: Zinkinfo Benelux- Paul ter Haar/Hans Boender

NETWERKEVENT 2018 ZINKINFO BENELUX

Op woensdag 12 september organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen partners & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het HIlton Old Town Hotel in Antwerpen. 

Programma

- Foto's: Maité Thijssen

NETWERKEVENT 2017 ZINKINFO BENELUX

Op dinsdag 16 mei 2017 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen partners & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het Conferentiecentrum De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel . 

- Programma

- Presentaties:

- Foto's: Maité Thijssen en GH Events

NETWERKEVENT 2016 ZINKINFO BENELUX

Op dinsdag 15 september 2016 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen partners & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het Conferentiecentrum Groenendael in Hilvarenbeek . 

Programma

- Presentatie over Verzinken 2.0 door Paul ter Haar en voorstelling van AD Chemicals als nieuwe partner

Foto's

NETWERKEVENT 2015 ZINKINFO BENELUX

Op dinsdag 15 september 2015 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen partners & toeleveranciers en deelnemers van ZIB in het Conferentiecentrum Groenendael in Hilvarenbeek . 

Programma

Presentatie over veiligheid op de werkvloer door Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Foto's

NETWERKEVENT 2014 ZINKINFO BENELUX

Op donderdag 16 september 2014 organiseerde Zinkinfo Benelux een netwerkmoment tussen partners en deelnemers van ZIB in De Residentie in Lichtaart. 

Programma

- Presentaties

  1. Streektransferium Linielanding Houten
  2. Vergelijking tussen verzinkt stalen en aluminium lichtmasten

Foto's

Netwerkdag 12/09/2024