Inspiratie

"De missie van Zinkinfo Benelux bestaat uit het promoten van thermisch verzinken en – in het verlengde hiervan – aanbrengen van een organische toplaag op thermisch verzinkt staal als de meest doelmatige en duurzame vorm van corrosiepreventie van staal in zijn algemeenheid en binnen de Benelux in het bijzonder."

Nieuws

 • Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2019

  Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2019

  Vrijdag 13 september organiseerde Zinkinfo een netwerkevent tussen aangeslotenen & toeleveranciers en haar deelnemers in het prachtige Kasteel Engelenburg in Brummen. Het was een heel fijne, zonnige dag in een ontspannen sfeer, een ideale gelegenheid dus om te netwerken!

   

   

 • Een choreografie van staal

  Een choreografie van staal

  Veel animo en korte broeken tijdens het door Zinkinfo Benelux en Infosteel georganiseerd bezoek aan de stationsomgeving van Mechelen. Daar zat de hete zomerse zon voor iets tussen, maar ondanks de hitte was de stemming opperbest. Het project werkte aanstekelijk en vooral inspirerend, zeker als een pak staal naar de hand van de mens een kunstige vorm krijgt.

 • 500 jaar The Coatinc Company

  500 jaar The Coatinc Company

  Familiebedrijven vormen de ruggengraat van onze huidige economie en onze samenleving. Meer dan 90 procent van de Duitse bedrijven is in familiehanden. Er zijn nauwelijks andere landen met zo'n solide basis van ondernemers. 

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit om uw project in te schrijven voor de BTTV Trofee 2019. Je wil toch ook dat wij uw mooie project in de schijnwerpers zetten? 
Zinkinfo Benelux zal een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt.

Recente projecten