Inspiratie

"De missie van Zinkinfo Benelux bestaat uit het promoten van thermisch verzinken en – in het verlengde hiervan – aanbrengen van een organische toplaag op thermisch verzinkt staal als de meest doelmatige en duurzame vorm van corrosiepreventie van staal in zijn algemeenheid en binnen de Benelux in het bijzonder."

Nieuws

  • Opening hightech productielijn voor mechanisch verzinken bij Thielco

    Opening hightech productielijn voor mechanisch verzinken bij Thielco

    REUVER – Thielco Steel Solutions Group BV mag zich al decennialang een expert noemen op het gebied van (mechanisch) verzinken en coaten. In 2020 bestaat Thielco 70 jaar, om dit jubileumjaar goed van start te gaan openen zij in het eerste kwartaal een nieuwe high-tech productielijn voor mechanisch verzinken. Deze vervangt de bestaande productielijn, die sinds 1987 actief is. Mechanisch verzinken, oftewel mechanical zinc plating, is een corrosiewerende oppervlaktebehandeling die zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten waar deze ontwikkeld is voor de automotive.

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit om uw project in te schrijven voor de BTTV Trofee 2019. Je wil toch ook dat wij uw mooie project in de schijnwerpers zetten? 
Zinkinfo Benelux zal een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt.

Recente projecten