Laureaten BTTV 2023

Op donderdag 14 september 2023 werden in het Delta Hotel in Vlaardingen de winnaars bekendgemaakt van de veertiende editie van onze tweejaarlijkse Trofee voor Thermisch Verzinken. Met deze wedstrijd wil Zinkinfo een veelvoud aan toepassingen van thermisch verzinken laten zien. Thermisch verzinken heeft vele voordelen voor zowel ontwerpers als opdrachtgevers. Met name de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke troeven van dit conserveringssysteem. Bovendien waarderen ontwerpers het prachtige verouderingsproces van thermisch verzinkt staal, dat alleen maar mooier wordt met de jaren.

ZEKER ZINK

Sinds de editie van 2019 volgt de BTTV de filosofie van de "ZEKER ZINK" campagne, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen Functioneel Verzinken en Esthetisch Verzinken. Daarnaast is er een aparte categorie gecreëerd voor Duplexsystemen (verzinken + coaten). De jury reikte over de drie categorieën heen de prijs Circulair Bouwen uit aan het project dat zo consequent mogelijk gebruikmaakte van principes van circulair bouwen.

De winnaars zijn:

Categorie FUNCTIONEEL VERZINKEN

Parkeergebouw Zwijsen

Categorie ESTHETISCH VERZINKEN

Dakserre Agrotopia

Categorie DUPLEXSYSTEMEN

Brandtoren Kalmthoutse heide

Prijs CIRCULAIR BOUWEN

Het Podium

 

Zinkinfo feliciteert van harte de vier laureaten met hun welverdiende trofee!

Alle ingediende projecten worden uitgebreid besproken in een boek dat wordt bezorgd aan alle indieners en betrokken partijen. De digitale editie van het Zinkinfo Magazine, met alle deelnemende projecten uit de wedstrijd, kunt u hier bekijken.

Via deze weg willen we ook graag de jury hartelijk bedanken voor hun gewaardeerde inzet!

Als u een project heeft waarbij thermisch verzinkt staal een belangrijke rol speelt, aarzel dan niet om dit aan ons te melden zodat we het kunnen laten deelnemen aan de volgendie editie!

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2023

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2023

Dit magazine is volledig gewijd aan de veertiende editie van de tweejaarlijkse Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken.