Nieuws

Bekijk ons nieuwsoverzicht

 • “Verzinkers bezitten een hoge graad aan vakkennis”

  “Verzinkers bezitten een hoge graad aan vakkennis”

  BRUNO DURSIN PLEIT VOOR THERMISCH VERZINKEN ALS DUURZAME EN CIRCULAIRE OPLOSSING

  Tekst: Philip Willaert
  Foto Bruno Dursin: Projecto

  "Ik heb quasi heel mijn leven in de staalwereld gewerkt”, opent Bruno Dursin, directeur van de brancheorganisatie Zinkinfo Benelux, het gesprek. Hij was de afgelopen tien jaar de inspirerende voortrekker van de verzinkers in de Benelux, hij gaf hen een gezicht en extra empowerment. 90% van de verzinkers in de Benelux is lid van de brancheorganisatie. Samen zijn ze goed voor 450.000 ton verzinkt staal per jaar. Wij ontmoeten hem thuis op zijn nest in het landelijke Oedelem.

 • STARTSEIN VOOR BENELUX TROFEE THERMISCH VERZINKEN 2021

  STARTSEIN VOOR BENELUX TROFEE THERMISCH VERZINKEN 2021

  Schrijf uw project in!

  Wij nodigen u van harte uit om uw project in te schrijven voor de 13de editie van de BTTV Trofee 2021. Met deze wedstrijd wil Zinkinfo Benelux een staalkaart aan toepassingen van thermisch verzinken tonen. Thermisch verzinken biedt designers én hun klanten heel wat voordelen. Vooral de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke troeven van dit conserveringssysteem. Bovendien waarderen ontwerpers het mooie verouderingsproces van thermisch verzinkt staal waardoor het met de jaren die typische natuurlijke patina krijgt. De uiterste inschrijfdatum is 21/12/2020.

 • Magazine HOT DIP GALVANIZING 02/2020

  Magazine HOT DIP GALVANIZING 02/2020

  Omdat inspiratie iets is waar je nooit genoeg van kan hebben, heeft Zinkinfo Benelux besloten om het magazine HOT DIP GALVANIZING digitaal te verspreiden. Dit magazine, dat al decennia lang bestaat, werd tot nu toe verspreid in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
  HOT DIP GALVANIZING verschijnt drie tot vier keer per jaar. Zinkinfo zal vanaf nu regelmatig artikels bezorgen voor het magazine, maar bovenal willen we jullie laten genieten van de excellente bijdrages van andere landen. 

  Bekijk hier het magazine!

Eerdere nieuwsberichten

Magazine ZEKER ZINK bestellen