Nieuws

Bekijk ons nieuwsoverzicht

 • Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2019

  Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2019

  Vrijdag 13 september organiseerde Zinkinfo een netwerkevent tussen aangeslotenen & toeleveranciers en haar deelnemers in het prachtige Kasteel Engelenburg in Brummen. Het was een heel fijne, zonnige dag in een ontspannen sfeer, een ideale gelegenheid dus om te netwerken!

   

   

 • Een choreografie van staal

  Een choreografie van staal

  Veel animo en korte broeken tijdens het door Zinkinfo Benelux en Infosteel georganiseerd bezoek aan de stationsomgeving van Mechelen. Daar zat de hete zomerse zon voor iets tussen, maar ondanks de hitte was de stemming opperbest. Het project werkte aanstekelijk en vooral inspirerend, zeker als een pak staal naar de hand van de mens een kunstige vorm krijgt.

 • 500 jaar The Coatinc Company

  500 jaar The Coatinc Company

  Familiebedrijven vormen de ruggengraat van onze huidige economie en onze samenleving. Meer dan 90 procent van de Duitse bedrijven is in familiehanden. Er zijn nauwelijks andere landen met zo'n solide basis van ondernemers. 

Eerdere nieuwsberichten

Agenda

Nationale Staalbouwdag Rotterdam

Nationale Staalbouwdag Rotterdam

Dinsdag 8 oktober 2019 is Nationale Staalbouwdag 2019. Het landelijk kennis- en netwerkevent voor staalminded Nederland vindt voor het eerst plaats in de monumentale Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Meer informatie

Algemene Ledenvergadering Zinkinfo Benelux

Algemene Ledenvergadering Zinkinfo Benelux

Meer info volgt

Magazine ZEKER ZINK bestellen