Nieuws

Bekijk ons nieuwsoverzicht

 • Melopee Winnaar van de Global Galvanizing Awards

  Melopee Winnaar van de Global Galvanizing Awards

  Gisteren werden de winnaars van de Global Galvanizing Awards bekendgemaakt tijdens Intergalva, de internationale Galvanizing Conference, in Rome. Deze awards zijn een erkenning voor het innovatieve gebruik van thermisch verzinkt staal door architecten, ingenieurs en staalconstructeurs en worden uitgereikt in samenwerking met het wereldwijde forum van de verzinksector - Intergalva.

 • Verzinkt staal als duurzame bouwsteen van de circulaire economie

  Verzinkt staal als duurzame bouwsteen van de circulaire economie

  Verzinkt staal is een schoolvoorbeeld van een circulair bouwmateriaal. Monteren, demonteren, hergebruiken of recycleren? Eens verzinkt, kan staal tegen meer dan één stootje. Het past perfect in een toekomst waarin circulair bouwen steeds meer op de voorgrond komt. Dat zet EGGA, de Europese sectororganisatie van thermisch verzinkers, zwart op wit in een recente publicatie.

 • Partner in de kijker - TRAFIGURA EN NYRSTAR

  Partner in de kijker - TRAFIGURA EN NYRSTAR

  Trafigura is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de grondstoffenhandel, met een wereldwijde operatie van 8.619 medewerkers verdeeld over 88 kantoren in 48 landen.  Al bijna drie decennia verbindt Trafigura zijn klanten met de wereldeconomie, en vergroot het de welvaart door de handel te stimuleren. In 2019 werd Trafigura meerderheidsaandeelhouder van Nyrstar, een wereldwijde onderneming met een marktleiderspositie in zink en lood. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Australië.

Eerdere nieuwsberichten

Magazine ZEKER ZINK bestellen