Nieuws

Bekijk ons nieuwsoverzicht

 • Verzinkt staal als duurzame bouwsteen van de circulaire economie

  Verzinkt staal als duurzame bouwsteen van de circulaire economie

  Verzinkt staal is een schoolvoorbeeld van een circulair bouwmateriaal. Monteren, demonteren, hergebruiken of recycleren? Eens verzinkt, kan staal tegen meer dan één stootje. Het past perfect in een toekomst waarin circulair bouwen steeds meer op de voorgrond komt. Dat zet EGGA, de Europese sectororganisatie van thermisch verzinkers, zwart op wit in een recente publicatie.

 • Partner in de kijker - TRAFIGURA EN NYRSTAR

  Partner in de kijker - TRAFIGURA EN NYRSTAR

  Trafigura is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de grondstoffenhandel, met een wereldwijde operatie van 8.619 medewerkers verdeeld over 88 kantoren in 48 landen.  Al bijna drie decennia verbindt Trafigura zijn klanten met de wereldeconomie, en vergroot het de welvaart door de handel te stimuleren. In 2019 werd Trafigura meerderheidsaandeelhouder van Nyrstar, een wereldwijde onderneming met een marktleiderspositie in zink en lood. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Australië.

 • Partner in de kijker - HATWEE

  Partner in de kijker - HATWEE

  HaTwee is provider van een volledig gamma poedercoatings, in het bijzonder afgestemd op industriële en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie. Coatings voor éénlaags- en tweelaagssystemen op al dan niet verzinkt staal zijn dé specialiteit van HaTwee. Naast een ruime keuze uit meer dan 400 standaard voorraadproducten, bieden ze  ook oplossingen aan voor klantspecifieke toepassingen. De productkwaliteit wordt afgestemd op de behoeftes van de klant en HaTwee denkt actief mee bij de applicatie en procesoptimalisatie. Verder verzorgt HaTwee ook het kleinere maatwerk voor haar klanten.

Magazine ZEKER ZINK bestellen