Partner in de kijker - HATWEE

HaTwee is provider van een volledig gamma poedercoatings, in het bijzonder afgestemd op industriële en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie. Coatings voor éénlaags- en tweelaagssystemen op al dan niet verzinkt staal zijn dé specialiteit van HaTwee. Naast een ruime keuze uit meer dan 400 standaard voorraadproducten, bieden ze  ook oplossingen aan voor klantspecifieke toepassingen. De productkwaliteit wordt afgestemd op de behoeftes van de klant en HaTwee denkt actief mee bij de applicatie en procesoptimalisatie. Verder verzorgt HaTwee ook het kleinere maatwerk voor haar klanten.

We zetten graag nog eens het project van “Gare du Luxembourg” in de kijker. Het is helemaal “typisch HaTwee”.

Complexe thermisch verzinkte structuren met materiaaldikte van twee tot drie centimeter, tot acht meter lang, kregen een tweelaagscoating. Menig coater had er zijn tanden al op stuk gebeten. In samenwerking met de applicateur bedacht HaTwee een alternatieve en doeltreffende manier voor het aanbrengen van de speciaal ontwikkelde primer en duurzame topcoat.

Een poederlak leveren kan iedereen. HaTwee levert niet alleen product, maar ook engineering. Dat leidt tot efficiënt lakken, werkt kostenverlagend en resulteert in duurzaam lakwerk met zo weinig mogelijk energie, grondstoffen en arbeid.

 

HaTwee: uw productiviteit verhogen is onze meerwaarde.

Meer weten? Contacteer ons via  info@hatwee.be of neem een kijkje op onze website

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

HaTwee

HaTwee

HaTwee is provider van een volledig gamma poedercoatings, in het bijzonder afgestemd op industriële en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie.