ZEKER ZINK MANIFEST

THERMISCH VERZINKEN, UW VERZEKERINGSPOLIS TEGEN CORROSIE

 

1 Thermisch verzinken, dat is meer dan 150 jaar stabiliteit.

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘natuurlijke bescherming’. Sinds meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staal en zink dat er geen betere manier is om verzekerd te zijn tegen corrosie. Wij zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit in een snel veranderende wereld.

2 What you see is what you get.

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘eerlijk systeem’. Bij thermisch verzinken zie je meteen of het goed of slecht is uitgevoerd, er zijn geen verborgen gebreken. Eerlijkheid duurt letterlijk het langst.

3 Klasse E / Klasse F & gestandaardiseerde dialoog.

Niets biedt meer zekerheid dan ‘voldoen aan de verwachting’. De noodzakelijke dialoog tussen voorschrijver, uitvoerder en verzinkerij  bevorderen is daarom cruciaal.  O.a. de keuze tussen Klasse E (esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatie tussen de verschillende partijen, zodat verwachtingspatroon en eindresultaat beter op elkaar zijn afgestemd. Dit biedt zekerheid in plaats van verrassingen achteraf.

4 Garantie.

Niets biedt meer zekerheid dan ’30 jaar garantie’. Wat een geruststelling, 30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onze garantie. Alle thermische verzinkerijen die lid zijn van Zinkinfo Benelux bieden tot 30 jaar garantie op hun verzinkwerk, al naargelang product en toepassing.

5 Rijke traditie

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘rijke traditie’.  Bijna alle thermische verzinkers in de Benelux zijn van oorsprong Nederlandse en Belgische familiebedrijven. Zij kennen hun  klanten, weten wat hun klanten willen en dit al vele generaties lang.

6 Verbetertraject logistiek & kwaliteitscontrole.

Niets biedt meer zekerheid dan de ’bereidheid om continue te willen verbeteren’. Alle ZIB leden engageren zich om hun logistiek en kwaliteitscontrole nog beter af te stemmen op de veranderende wensen en eisen van de klanten.

7 100% circulair

Niets biedt meer zekerheid dan 'eindeloos hergebruik'. Mits een slim ontwerp is staal het perfect herbruikbare bouwmateriaal en dankzij thermisch verzinken kan dit steeds weer opnieuw.

Handboek ZEKER ZINK bestellen

Vraag een infosessie ZEKER ZINK aan

Wil je het hele verhaal over ZEKER ZINK horen? Vraag dan een infosessie aan in uw bedrijf!

Vul het onderstaande aanvraagformulier in, zorg voor minstens 10 deelnemers en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

ZEKER ZINK - september 2019

ZEKER ZINK - september 2019

Twee spectaculaire renovaties met thermisch verzinkt staal in een hoofdrol.

Veel leesgenot!