Netwerkevent ZinkInfo Benelux 2019

Netwerkdag tussen aangeslotenen en leden van ZIB en hun toeleveranciers op 13 september 2019 in Kasteel Engelenburg te Brummen. Voor het eerst zijn ook de partners welkom tijdens deze dag, er zal voor hen een apart programma voorzien worden.

PROGRAMMA:

- 11u00: Ontvangst 
- 11u30: Presentaties:
  - Erik van der Staaij - Mefiag
  - Angela Curtis - Hasco
  - Rob Crompvoets / Tim Colenbrander over veiligheid 
- 12u30: Lunch
- 13u30: Teambuildingactiviteit – keuze uit deze 3 activiteiten: 

 1. Golf Clinic
  Engelenburg heeft een eigen golfschool met veel ervaring in het organiseren van golfclinics. Met veel enthousiasme begeleiden ervaren professionals de gasten. Beginners en gevorderden kunnen een onvergetelijke dag beleven door op maat gemaakte clinics. Je krijgt les in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing) met aansluitend oefengelegenheid. Tijdens de clinic wordt ook een wedstrijdje gespeeld. Aan alle deelnemers wordt golfmateriaal ter beschikking gesteld.
 2. Klootschieten
  U gaat onder begeleiding in verschillende groepen de strijd aan met elkaar. Wie werpt “de kloot” in het minste aantal worpen naar het eindpunt? Een eeuwenoude sport waar u een met lood verzwaarde bal onderhands zo ver mogelijk moet werpen. In de Achterhoek een echte volkssport en voor u de ideale combinatie competitie en wandelen in de prachtige natuur van het landgoed van Engelenburg
 3. Mountainbike clinic
  Trotseer modder, stof, kou en hitte en ga de fysieke uitdaging aan. Na een uitleg over de techniek van het mountainbiken (met name schakelen) gaat u met een begeleider op pad. In de directe omgeving van de Engelenburg wordt gebruik gemaakt van de bestaande fietspaden.

- 15u30: Break

- 15u45: Tweede teambuildingactiviteit – keuze uit deze 2 activiteiten:

 1. Stadswandeling Bronkhorst
  Maak een wandeling door het kleinste stadje van Nederland met al zijn historie. Omstreeks het jaar 1000 klinkt voor het eerst de naam Bronkhorst in de roemruchte Gelderse geschiedenis. Sinds 1482 bezit Bronkhorst stadsrechten. Tot de voornaamste bewaard gebleven oudheden behoren de kapel en een paar huizen met trapgevels, alsmede enige woningen met houtwerk in de buitenmuren. Dit alles kunt u zelf gaan bekijken of onder leiding van een stadsgids.
 2. Schutterstornooi
  Bij alle onderdelen staat het ‘schieten’ centraal en er zijn er kleine prijsjes te winnen. Test uw precisie, concentratie en tactiek bij schuttersonderdelen buks-, kruis- en handboogschieten.

- 18u30: Afscheidsreceptie Guus Schmittmann

Na 22 jaar trouwe dienst bij SDV en ZIB kan Guus vanaf 01/10/2019 gaan genieten van een welverdiend pensioen. Om hier bij stil te staan geven we Guus een mooie receptie in Kasteel Engelenburg. 

- 20u00: Diner in Kasteel Engelenburg

PRAKTISCH:

Datum:                           vrijdag 13 september 2019
Start:                              11u00 - voorzien einde: 22u00
Locatie:                          Kasteel Engelenburg
                                      Eerbeekseweg 6
                                      Brummen

REGISTRATIE

Leden en toeleveranciers Zinkinfo: gratis

Partners: toeslag van €47.50 voor de hotelkamer en € 80.00 voor het diner

Toeleveranciers: € 1.500 (exclusief overnachting)

BETALING:

Na de registratie ontvangt u een bevestigingsmail waarin alle details over de betaling worden gegeven.

VOORWAARDEN

Annulering vóór 01/09/2019

Bij annulatie vóór 01/09/2019 wordt de bijdrage teruggestort mits een administratieve kost van € 100,00.  Annuleringen moeten gebeuren via evi@zinkinfobenelux.com.

Annulering na 01/09/2019

Bij annulatie na 01/09/2019 kan er geen terugbetaling gebeuren.