Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2021

Netwerkdag tussen aangeslotenen en leden van ZIB en hun toeleveranciers op 23 september 2021 in Kasteel Engelenburg te Brummen

PROGRAMMA:

- 10u30: Ontvangst 
- 11u00: Presentatie door Dimitri Verhoye - "The secrets of networking"
- 12u30: Lunch
- 13u30: Teambuildingactiviteit – keuze uit deze 2 activiteiten: 

 1. Bezoek aan Gallery Aaldering
  Aan de rand van Brummen ligt Gallery Aaldering, een uniek concept op gebied van classic & sport auto's. U krijgt een presentatie door dhr. Aaldering zelf. Daarna kan u de steeds wisselende collectie (die inmiddels bestaat uit diverse merken zoals Jaguar, Ferrari, Austin Healey, MG, Alfa Romeo, Aston Martin, Mercedes, Porsche, Triumph en Maserati) gaan bewonderen.
 2. Golf Clinic
  Engelenburg heeft een eigen golfschool met veel ervaring in het organiseren van golfclinics. Met veel enthousiasme begeleiden ervaren professionals de gasten. Beginners en gevorderden kunnen een onvergetelijke dag beleven door op maat gemaakte clinics. Je krijgt les in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing) met aansluitend oefengelegenheid. Tijdens de clinic wordt ook een wedstrijdje gespeeld. Aan alle deelnemers wordt golfmateriaal ter beschikking gesteld.

- 15u30: Break

- 16u00: Tweede teambuildingactiviteit – keuze uit deze 2 activiteiten:

 1. "Whisk(e)y - nosing and tasting" - door Guus Schmittmann
  Tijdens deze nosing and tasting worden er 6 verschillende whisky's geroken en geproefd. Naast uitleg over de gepresenteerde whisky's wordt ook aandacht besteed over de geschiedenis, het productieproces, het verschil tussen whisky en whiskey, wat is een blend whisky, malt whisky en bourbon. Welke whisk(e)y's we gaan proeven blijft nog even een verrassing.
 2. Stadswandeling door Zutphen
  Zutphen is een stad met vele kwalificaties: monumentenstad, justitiestad, antroposofenstad, hanzestad, grafische stad. Al die kwalificaties zijn juist. Het ligt er maar aan op welke wijze de bezoeker tegen Zutphen aankijkt of ervaart. De hanzestad, met 47.000 inwoners, ligt prachtig aan de IJssel met een indrukwekkend front van statige panden en bovendien op korte afstand van de vrije natuur op de Veluwe en het prachtige natuurschoon van de Gelderse Achterhoek. Een ervaren stadsgids, geboren en getogen in Zutphen, laat u de mooiste plekjes zien van de oude Hanzestad Zutphen. Wandelend door middeleeuwse straatjes bezoekt u stille hofjes en waant u zich weer even in vroegere tijden.

- 18u00: Netwerkborrel

- 19u30: Diner in Kasteel Engelenburg.