Netwerkevent Zinkinfo Benelux 2022

Netwerkdag tussen aangeslotenen en leden van ZIB en hun toeleveranciers op 15 september 2022 in Martin's Patershof in Mechelen.

PROGRAMMA

10u30: Ontvangst in Martin's Patershof in Mechelen
11u30: Presentatie (nog te bevestigen)
12u30: Lunch
13u30: Eerste teambuildingactiviteit – keuze uit:

ESCAPE ROOM

Escape to Victory is een uniek mobiel escape-game concept. Vanaf het ogenblik dat de box geactiveerd wordt heeft het team een beperkte tijd om de zogenaamde geactiveerde bom onschadelijk te maken. Om dit te doen moeten ze op een zeer efficiënte manier samenwerken aan een reeks opdrachten, puzzels en raadsels. Opdrachten die gelinkt zijn aan elkaar en waar je het resultaat van de ene opdracht nodig hebt om een andere succesvol te starten en tot een goed einde te brengen. 

BEZOEK AAN KAZERNE DOSSIN

Dompel je onder in de Belgische geschiedenis van de Holocaust. In het museum vind je getuigenissen van uitsluiting, discriminatie en massageweld, maar ook van hoop en verzet. Sta stil bij schending van mensenrechten, vroeger en nu...

15u30: Break
16u00: Tweede teambuildingactiviteit – keuze uit:

STADSWANDELING MECHELEN

Wist je dat Mechelen een belangrijke politieke en economische rol speelde in de Bourgondische periode? Veel historische gebouwen getuigen hiervan: de Sint-Romboutskathedraal, de voormalige paleizen van Margareta van Oostenrijk en Margareta van York, het paleis van de Grote Raad, … Dus aarzel niet en volg de gids door het 16e eeuwse Mechelen.

BEZOEK AAN BROUWERIJ HET ANKER

Brouwerij Het Anker geniet wereldwijd faam met het gerenommeerde Gouden Carolusbier. Ze stamt uit 1471 en is één van de oudste brouwerijen van België. De drie koperen ketels in de brouwzaal dateren van net na de Tweede Wereldoorlog.


18u00: Netwerkborrel met live muziek
19u00: Diner in Martin's Patershof

Netwerkdag 15/09/2022