Inspiratie

"De missie van Zinkinfo Benelux bestaat uit het promoten van thermisch verzinken en – in het verlengde hiervan – aanbrengen van een organische toplaag op thermisch verzinkt staal als de meest doelmatige en duurzame vorm van corrosiepreventie van staal in zijn algemeenheid en binnen de Benelux in het bijzonder."

Nieuws

 • BVA ONE DAY INSPIRATION

  BVA ONE DAY INSPIRATION

  Charleroi, stad in mutatie

  De laatste architectuuruitstap naar Charleroi, georganiseerd door BVA (Bond van Vlaamse Architecten), was een schot in de roos. Niet alleen maakten de leden kennis met de oude harde industriële infrastructuur van deze staal- en mijnstad, ook de frisse actuele stedenbouwkundige aanpak lag op het traject. Al even heerlijk waren de architecturale parels in de omgeving zoals Maison Bulle en het Fotografie museum van de het Brusselse ontwerpkantoor L’Escaut. Zinkinfo Benelux liep mee.

 • Global Galvanizing Awards 2018 - The Green House Utrecht

  Global Galvanizing Awards 2018 - The Green House Utrecht

  Zinkinfo is proud to inform you that the project ‘The Green House' (Cepezed) has been successful as a Highly Commended project in the Judges’ Architectural Award in the Global Galvanizing Awards 2018. This special commendation has been made for ‘Architecture & Circular Economy’.
  The Award has been made after careful consideration of 36 international projects submitted through 13 worldwide galvanizing industry associations. The judges awarded a first prize (The Silo, Copenhagen, COBE Architects) and two highly commended awards.

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017

LAUREATEN

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017

Proficiat aan de laureaten van de BTTV 2017!!