Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017

Zinkinfo Benelux nodigde opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers en andere professionals in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bouw uit om met hun bouwproject(en) in thermisch verzinkt staal mee te doen aan de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017.

Projecten nemen deel in een van de zes categorieën: Woningbouw, Industriebouw, Utiliteitsbouw, Infra en mobiliteit, Karakteristieke stalen bouwdelen en Openbare ruimte. Onder ‘openbare ruimte’ vallen onder meer straatmeubilair, abri’s, fietsrekken, lichtmasten en openbaar kunstbezit.

Alle inzendingen worden opgenomen in een speciaal boek van Zinkinfo Benelux; een overzichtelijke catalogus die als inspiratiebron, relatiegeschenk of marketingtool is in te zetten. Genomineerde en winnende projecten worden tevens gepubliceerd op de website van Zinkinfo Benelux.

Een onafhankelijke vakjury kiest uit de inzendingen per categorie de genomineerden voor de prijs. Uit de genomineerden wijst de jury de winnende projecten aan.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag 2017 op 10 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam. Zinkinfo Benelux is (de eerste) Gold Sponsor van de Nationale Staalbouwdag 2017. In die hoedanigheid is de organisatie ook vertegenwoordigd met een stand op de expo.

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015

Dit magazine is volledig gewijd aan de tiende editie van de tweejaarlijkse Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken. In totaal werden 119 projecten ingediend, een lichte stijging t.o.v. de vorige editie.

Nationale Staalbouwdag en uitreiking BTTV 2017

Nationale Staalbouwdag en uitreiking BTTV 2017

De Nationale Staalbouwdag is het jaarlijks terugkerend info-event voor de brede Nederlandse (staal)bouw: van opdrachtgevers en ontwerpers tot en met staalbouwers, toelevanciers en producenten. 

 Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015 - Laureaat Infra & Mobiliteit
 Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015 - Laureaat Openbare Ruimte
Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015 - Laureaat Karakteristieke stalen elementen