Laureaten Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2023

Met veel trots maakt Zinkinfo Benelux nu officieel de laureaten van de veertiende editie van de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken bekend. 

Uit de talrijke inzendingen heeft de deskundige jury drie  buitengewone projecten bekroond die elk in hun categorie de mogelijkheden, duurzaamheid en zekerheid van thermisch verzinken alle eer aandoen. Daarnaast werd ook de prijs voor circulair bouwen uitgereikt over de drie categorieën heen. De gelukkige winnaars ontvingen hun trofee tijdens het netwerkevenement van Zinkinfo op 14 september in Vlaardingen.

Net zoals bij de vorige editie in 2021 zijn er dit jaar eveneens drie projecten bekroond in drie verschillende categorieën: functioneel verzinken, esthetisch verzinken en duplexsystemen. De keuze tussen esthetisch verzinken en functioneel verzinken stimuleert de dialoog tussen uitvoerder en verzinkerij, zodat de verwachtingen van de klant en het uiteindelijke resultaat beter op elkaar zijn afgestemd. Bovendien heeft de jury opnieuw de prijs uitgereikt voor het meest duurzame, ofwel circulaire project. Dit onderstreept eens te meer de steun van de sector voor de principes van circulair bouwen.

De trotse winnaars zijn:

Categorie FUNCTIONEEL VERZINKEN

Parkeergebouw Zwijsen

Categorie ESTHETISCH VERZINKEN

Dakserre Agrotopia

Categorie DUPLEX

Brandtoren Kalmthoutse Heide

PRIJS CIRCULAIR BOUWEN

Het Podium

Alle deelnemende projecten zijn opgenomen in een publicatie die gratis verkrijgbaar is via ZinkInfo Benelux.

Daarnaast worden alle deelnemende projecten ook uitgelicht in de komende editie van het ZEKER ZINK Magazine. Op de website van Zinkinfo Benelux is een pagina gewijd aan elk deelnemend project.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2023

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2023

Dit magazine is volledig gewijd aan de veertiende editie van de tweejaarlijkse Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken.