Herwig GMBH

DIPL.-ING. HERWIG biedt een volledig scala aan adviesdiensten op het gebied van galvaniseren met als doel onze klanten te helpen bij het bereiken van de beste galvanisatiepraktijken en -resultaten:

  

- Milieuvriendelijke processen en legeringen om de productie te maximaliseren en de kwaliteit van het verzinkte product te verbeteren
- Op maat gemaakte oplossingen om aan de eisen en wensen van elke galvaniseerder te voldoen
- In-plant training en kennis ‘opfrissen’ van galvaniseren concepten en beste praktijken
- Seminars in Galvaniseren

Koploper in de galvanisatiemarkt

Als een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van chemicaliën en zinklegeringen voor de galvanisatie-industrie, zijn onze belangrijkste principes: Efficiëntie, Flexibiliteit en Visie op de Toekomst.
Wij ontwikkelen nieuwe producten voor de galvanisatie-industrie en in onze portfolio hebben wij
verschillende speciale processen, recyclen chemicaliën en projecteren en bouwen galvaniseerinstallaties.
Daarnaast is Herwig in het bezit van een groot aantal patenten op het gebied van verzinken. Onze persoonlijke betrokkenheid in deze
industrie zorgt voor state-of-the-art producten, als resultaat van onderzoek en ontwikkeling en een
uitgebreide probleemoplossende know-how, wat ons bedrijf de juiste partner maakt voor de Galvaniseurs.

Herwig Wereldwijd

Wij zijn werkelijk wereldwijd aanwezig. Als een bewezen specialist in de verzinkingssector, zijn we
wereldwijd actief, met een betrouwbare technische adviesdienst en een breed spectrum van hoogwaardige producten. Wij ondersteunen onze klanten via ons wereldwijd netwerk van agenten en vertegenwoordigers. Elk lid van dit netwerk opereert tegelijkertijd onafhankelijk en voor het algemeen belang. Wij voegen onze steun toe in de vorm van opleidingen en gezamenlijke bezoeken ter plaatse. Klanten over de hele wereld hebben hun eigen lokale contactpersoon - iemand die hen kan ondersteunen in hun eigen landstaal en met inzicht in de lokale mentaliteit en omstandigheden. De tijd die nodig is om te reageren op de eisen en behoeften van klanten kan zo tot een minimum worden beperkt.


Meer info op www.herwig-gmbh.com