AD Chemicals

- Verbeterde lakhechting, uitmuntende corrosiebescherming
- Overtreft de marktstandaard in chroom (VI) vrije chemie
- Full service chemie leverancier

AD Chemicals, onderdeel van AD International, ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 40 jaar een breed scala aan producten voor de chemische oppervlaktebehandeling van metalen. Deze producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende procestoepassingen. Chemisch voorbehandelen is een essentiële stap in onder andere het poedercoat, natlak en anodisatieproces. AD Chemicals heeft productlijnen voor de substraten aluminium, verzinkt staal, staal en multi-metal.
Chemische voorbehandelingen moeten voldoen aan complexe en kritische eisen en zijn vaak specifiek afgestemd op het eindproduct en bijbehorend substraat. Om die reden heeft AD Chemicals intensieve partnerships met haar klanten. Die kunnen vertrouwen op technisch hoogstaand advies en uitgebreide test en ontwikkelfaciliteiten. 
AD Chemicals heeft meer dan 15 jaar ervaring in chroom (VI) vrije chemie en is daarmee trendsetter in  de markt. Door uitgebreide praktijktesten en een continue focus op procesverbetering zijn robuuste voorbehandelingssystemen ontstaan die een geduchte concurrent vormen voor chroom (VI) houdende processen. De weerstand tegen corrosie en de hechtingseigenschappen voor het laksysteem zijn 1 op 1 vergelijkbaar met chromaathoudende systemen.
Kwaliteit is een gemeenschappelijke drijfveer voor AD en haar klanten. AD Chemicals producten voldoen dan ook aan of overtreffen huidige marktstandaarden zoals Qualicoat, Qualisteelcoat, GSB, Qualanod en MIL. AD is een partner die meedenkt en waarde toevoegt in uw processen.