ZEKER ZINK bij Xaveer De Geyter Architects

Zinkinfo Benelux gaf recent een infosessie bij Xaveer De Geyter Architects (XDGA) in Brussel omtrent ZEKER ZINK, waarbij diepgaand werd ingegaan op de voordelen van thermisch verzinken. 

De ruim tien  geïnteresseerde aanwezige ingenieurs/architecten konden de leervolle uiteenzettingen van Guus Schmittmann en Bruno Dursin goed smaken! Het tijdschema werd lichtjes overschreden maar niemand die er aanstoot aangaf. Er werd ijverig notities genomen en vooral veel pientere vragen gesteld. Dat staal goed te recyclen is legde Bruno Dursin met verve uit tijdens zijn uiteenzetting over circulair bouwen.

U wenst voor uw architectenbureau ook een interessante infosessie omtrent alle aspecten van thermisch verzinken? Contacteer ons via evi@zinkinfobenelux.com


Het ontwerpkantoorXDGA

Xaveer De Geyter Architects (XDGA) staat geboekstaafd als een interessant en sterk bureau. Met tal van projecten loopt het ontwerpkantoor in de kijker zoals met het stedenbouwkundig project de herinrichting van het Rogierplein in Brussel. Maar ook wat scholenbouw betreft en residentiële projecten betreft weet het te scoren in binnen- en buitenland.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief