ZEKER ZINK bij 3architecten

Zinkinfo Benelux gaf recent een infosessie bij 3Architecten in Roeselare omtrent ZEKER ZINK. Maar liefst 22 geïnteresseerde medewerkers schoven aan tafel.

Guus Schmittmann en Bruno Dursin waren in hun element. Guus schitterde omwille van zijn kennis en zijn prettige flamboyante manier van optreden. Bruno Dursin focuste zich in deze editie op de zekerheid die thermisch verzinken met zich meebrengt. Waar verf op staal leidt tot herhaaldelijk onderhoud omwille van de slijtage van de verflaag, is er bij verzinken de eerste 30 tot 40 jaar gegarandeerd geen onderhoud nodig. Een duidelijk statement die insloeg. De heldere uiteenzetting weekte de nodige vragen los.

U wenst voor uw architectenbureau ook een interessante infosessie omtrent alle aspecten van thermisch verzinken? Contacteer ons via evi@zinkinfobenelux.com


 

3Architecten

3ARCHITECTEN is een onderzoeksgericht ontwerpbureau, strategisch gevestigd in Roeselare en Gent, actief in de samenleving en in het publieke debat. Wij kiezen voor stedelijke vernieuwing en densiteit. Het ontwerpbureau zoekt in elke opdracht naar een zinvolle toegevoegde waarde voor de samenleving. Opdrachten plaatsen wij altijd in het perspectief van de toenemende kwetsbaarheid en verzwakking van het wereldecosysteem.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief