Partner in de kijker - VCD - SNAM GROUPE

Vera Chimie Développements (VCD) is een leider in het ontwerpen en op de markt brengen van chemische producten voor oppervlaktebehandeling. VCD, sinds meer dan 20 jaar gevestigd in het departement Isère, in de regio Lyon (Frankrijk), is gespecialiseerd op het gebied van thermisch verzinken en biedt alle producten aan die nodig zijn voor de oppervlaktebehandeling, van het ontvetten tot het passiveren van thermisch verzinkt staal.

VCD, dat zowel op Europees als op internationaal niveau aanwezig is, helpt zijn klanten bij de ontwikkeling en verbetering van geschikte processen. Deze worden bestudeerd in overeenstemming met de regelgeving, aangezien VCD een promotor is van ecologische oplossingen die voldoen aan de Europese REACH- en ISO-voorschriften.

VCD

VCD biedt een breed scala aan producten die aansluiten bij de behoeften van zijn partners, zoals ontvetten (alkalisch & zuur), additieven voor beitsen, fluxen en passiveren, welke de stappen zijn voor een hoogwaardige oppervlaktebehandeling.

VCD bestaat uit een team van professionals die deskundig zijn in het realiseren van oplossingen voor de problemen van haar partners. Deze betrokkenheid heeft geresulteerd in flexibele en beschikbare processen, alsmede in-house of extra-company opleidingen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Deze onderdompelingen maken de ontdekking mogelijk van de praktijk van analysemethoden, oppervlaktebehandelingstechnologie en procesbeheersing.

VCD VCD

VCD hecht veel waarde aan een sterke betrokkenheid bij zijn klanten, dankzij een team van professionals dat naar hen luistert, maar ook rekening houdt met de permanente ontwikkelingen en bijdraagt tot de voortdurende groei van het bedrijf. Dit komt tot uiting in een sterke betrokkenheid bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe formuleringen, vergezeld van procesoptimalisatie. Om deze investering te ondersteunen, neemt VCD deel aan de vergaderingen van EGGA en INTERGALVA, alsmede aan talrijke verenigingen van verzinkers.

Dankzij haar expertise en haar lidmaatschap van SNAM GROUP, waarvan Floridienne Group de enige aandeelhouder is, zet VCD zich in voor de invoering van het model van de kringloopeconomie, door via haar zusteronderneming SNAM verzinkingsbaden te recycleren.

VCD

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

VCD Floridienne

VCD Floridienne

VCD est fournisseur de l’ensemble des produits chimiques pour le traitement de surface dans le domaine de la galvanisation à chaud, en passant par le dégraissage et la passivation du revêtement.