Intergalva 2024: hèt evenement voor de thermische verzinkindustrie komt naar Brugge

EGGA is verheugd aan te kondigen dat Intergalva 2024 zal plaatsvinden in het prachtige Brugge van 10 tot 14 juni 2024. 

  • @Bruno Gouwy
    Intergalva 2024: hèt evenement voor de thermische verzinkindustrie komt naar Brugge

Dit exclusieve evenement, georganiseerd in samenwerking met Zinkinfo Benelux, brengt experts en professionals uit de thermische verzinkindustrie samen om technische, commerciële en milieugerelateerde onderwerpen te bespreken. Naast deze waardevolle conferentie biedt Intergalva 2024 ook een uitgebreide tentoonstelling van hoogwaardige uitrustingen, materialen en diensten voor de verzinkersindustrie.

Met zijn rijke geschiedenis, charmante architectuur en bruisende cultuur vormt Brugge het perfecte decor voor dit prestigieuze evenement. 

De Intergalva-conferentie richt zich op verschillende belangrijke aspecten van de thermische verzinkindustrie, waaronder technologische innovaties, milieudoelstellingen en zakelijke kansen. Vooraanstaande deskundigen zullen presentaties en lezingen verzorgen over actuele vraagstukken en toekomstige trends binnen de sector. De conferentie biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om hun kennis uit te breiden, inzichten te delen en waardevolle contacten te leggen.

Naast een scala aan informatieve sessies, biedt Intergalva 2024 ook een indrukwekkende tentoonstelling met de nieuwste en meest geavanceerde uitrustingen, materialen en diensten binnen de verzinkindustrie. 

Naast het inhoudelijke programma zal Intergalva 2024 ook een aantal boeiende sociale evenementen omvatten. Deelnemers krijgen de kans om andere professionals uit de industrie te ontmoeten tijdens informele netwerkmomenten en culturele activiteiten, die speciaal zijn georganiseerd om Brugge en zijn rijke erfgoed te laten zien.

Registratie voor Intergalva 2024 zal binnenkort openen via www.intergalva.com.

Benut deze unieke kans om actuele trends te ontdekken, waardevolle connecties te leggen en de pioniers te ontmoeten die de toekomst van de thermische verzinkindustrie vormgeven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief