ZEKER ZINK infosessie voor Stabilogics

Zinkinfo nodigde de medewerkers van het studiebureau Stabilogics uit voor een bezoek aan Galva Power Antwerpen.

Zaakvoerder Eddy Hermans kwam met zijn enthousiaste en geïnteresseerde medewerkers een kijkje nemen voorafgegaan door een geanimeerde en degelijk gestoffeerde presentatie over ZEKER ZINK van Bruno Dursin, directeur bij Zinkinfo Benelux. Hij wist de toehoorders op zijn hand te krijgen door gevat en met sterke voorbeelden het nut van het thermisch verzinken in beeld te brengen. De medewerkers van Stabilogics beaamden achteraf dat ze, ondanks hun brede kennis omtrent staal, nog heel wat kennis hadden opgesnoven. Plant Manager Tim Sebrechts (Galva Power) gaf ter plaatse een ijzersterke rondleiding en trakteerde na afloop op een verdiende warme koffie.

Stabilogics denkt projectmatig

Stabilogics heeft een geestdrift voor structuren en berekeningen, geen enkele intellectuele uitdaging is voor dit bureau te groot. De verbondenheid met het eindresultaat maakt dat het studiebureau zeer uitvoeringsgericht werkt, waardoor faalkosten vermeden worden en deadlines voor honderd procent worden gerespecteerd. Door hoogstaande kennis en zin om mee te denken, pakt Stabilogics elk project persoonlijk aan. Het kiest voor de beste en meest economische oplossing overeenstemmend met de gestelde eisen en normen. Stabilogics is een flexibel bureau en staat zijn opdrachtgevers terzijde, zowel tijdens het ontwerp als tijdens het bouwproces.

www.stabilogics.be

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vraag een infosessie ZEKER ZINK aan

Wil je het hele verhaal over ZEKER ZINK horen? Vraag dan een infosessie aan in uw bedrijf!

Vul het onderstaande aanvraagformulier in, zorg voor minstens 10 deelnemers en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.