Startsein voor Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015 is gegeven

Je werkt graag met thermisch verzinkt staal? Neem dan deel aan de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2015!

Primeur voor deze editie: je kan je project voor zes in plaats van vijf verschillende categorieën inschrijven! De nieuwe categorie is 'Openbare ruimte'.  HIervoor komen sculpturen, lichtmasten, speeltoestellen, fietsrekken, straatmeubilair..  in aanmerking.

Meer informatie over de wedstrijd kan je terugvinden in het reglement van de BTTV 2015.

Zinkinfo Benelux zal traditiegetrouw ook een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt. Dit boek zal op een grote oplage worden gedrukt en ruim worden verspreid onder opdrachtgevers, architecten, constructeurs en al diegenen die belang hebben bij of geïnteresseerd zijn in de toepassingen van thermisch verzinkt staal en duplex-systeem in de bouw.  Het boek van de BTTV 2013 kan u hier aanvragen.

 

BTTV 2021 - aanmelding

Met dit formulier kan je jouw project aanmelden voor de volgende editie van onze Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken in 2021. Je wil toch ook dat wij uw mooie project in de schijnwerpers zetten?

Het project moet geheel of nagenoeg geheel afgewerkt zijn in 2019-2020.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief